2011. december 20., kedd

Szülinapi beszámoló

Rita szülinapi játékában elérkezett az én napom.Nem lehet szavakkal
leírni ezt az érzést.Beszéljenek helyettem a képek.

Csomagok I.
Csomagok  II.
Susu  finom aprólékos munkával hópelyheket készített,hogy akkor se hiányozzanak ha nem hullana eredeti. A pelyheket finom tea és nagyon kedves képeslap egészíti ki.
Éva alkalmi neszit és szemüvegtartót készített nekem.Sajnos nem sikerült jól lefényképeznem, de élőben csodaszép.Képeslap formájában hóembert is kaptam.

Ágota  sok szivecskét és szaloncukit két változatban küldött.Az ehető változat csak azért látható mert családmentes időszakban fényképeztem.A zöld-fehér pöttyös csuklóra helyezhető tűpárna.Nagyon praktikus és nekem eddig nem volt ilyenem.

Glória  kettő vidám kulcstartóval lepett meg és  most lehet igazán sajnálni, hogy nem létezik az illatos kép.Az ötletes kis gyertyák kellemes illatot árasztanak magukból.Glória kézügyességét dícsérik a mécsestartók szép mintái.
Kinga  egy telefonos kitűzőt és kedvencemet a hóembert készítette.
Edit  karácsonyi asztalterítőt varázsolt, de fogalmam sincs honnan tudta az asztalom méretét.Varázstudománya    nem merűlt ki a terítőnél, mert a mézese leírhatatlanul finom.Már-már boszorkányságot vélek felfedezni benne.

Erika  neszijének és telefontartójának ha nem figyelek lábakél. Megerősítettem zord anyai szívemet és még ellentállok. Aranyos képeslap és kesztyűcske is került a meglepimbe.

Csilla ámulatbaejtően szép kitűzőt és kulcstartót küldött.Nem is tudok többet írni róluk.

Gerti borítékát  kibontva először kihullott egy jó nagy adag angyalka, hópihe és fenyőfa. Aztán egy gyönyörű horgolt könyvjelző,majd három csillagból álló ablakdísz, és ha még ez nem lenne elég egy mécsestartó is. Bár a horgolás alapjait megtanultam drága nagyikámtól, nekem egy élet is kevés lenne ilyet elkészíteni.

Judit szintén egy nagyon praktikus zsepitartót készített és zsepit is mellékelt hozzá, ami most tűnt csak fel 4 rétegűt. Ami még nagyon tetszett a  képeslapon a rávart masni.Az ötletet mentettem.

Kedves Lányok ! Nagyon szépen köszönöm, hogy ebben a mindenki számára rohanós időszakban, időt és energiát fordítottatok  a mai nap szebbétételére.9 megjegyzés:

 1. Isten éltessen sokáig :-)
  Kellemes és boldog ünnepeket kívánok nektek!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek!
  Kellemes Ünnepeket Kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Mégegyszer boldog szülinapot! Békés karácsonyt kívánok!

  VálaszTörlés
 4. Itt is nagyon boldog születésnapot kívánok!
  Gyönyörű ajándékokat kaptál! :)
  Boldog Karácsonyt!

  VálaszTörlés
 5. Még egyszer nagyon boldog szülinapot Neked!Örülök,hogy örülsz,nagyon jó érzés lehet ez a bontogatás!:)

  VálaszTörlés
 6. Itt is boldogot ,és jó kis karácsonyi családi élményeket....jövő hónapba mi bontogatunk a Kingával...izgulok...:))

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép kis ajándék halom.
  Nekem is meggyűlt a bajom az anyai szívemmel, de megállapodtunk, hogy kölcsönbe megkaphatnak ezt azt. De szigorúan vissza várom! :)
  Isten éltessen téged, így utólag is!
  Szép karácsonyi hangulat lett nálad!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavak!

  Csilla,

  Bizony már nem sokat kell várni, na jó még sokat :)

  VálaszTörlés
 9. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

  VálaszTörlés