2011. szeptember 6., kedd

Felhívás X szemezőknek


Van nekem egy PatternMaker nevű programom, amit a keresztszemes minták gépi hímzés mintává alakításához használom.Kétkezüleg ilyet nem csinálok az öregkorosodással járó szemromlás miatt. 
Nagyon nehezen viselem, hogy nem látok közelre ésszemüveg kell ilyenkor. Ennek ellenére szépen gyűjtögettem a mintákat. A fentieket csak ízelítőnek raktam fel. Én soha nem fogom kihímezni azt a több száz mintát ami van. Amire szükségem volt,van és lehet azt lementettem. Helyhiány miatt a többittörlöm a gépről. DE, mielőtt ez megtenném felajánlom a lehetőséget, hogy akinek szüksége van a programra és mintákra minden féle kategóriában a nagyon szép de bonyolult, illetve szép de egyszerű mintáig annak elküldöm.Nem kell tenni mást, csak küldeni e-mail-t a levelezési címmel és megjelölni a kategóriát (gyerek,vegyes, tájak, virágok,kelet, ünnepek stb.) Kérheted az összeset is.
Azt nem mondom, hogy holnap csönget a postás, de hamarosan megérkeznek a minták. :) 
Figyelem ez nem játék, semmit nem kell tenned a mintákért és nincs sorsolás sem!
Október 1-én törlők a gépről mindent, addig van idő. 
Posted by Picasa

3 megjegyzés:

  1. Engem érdekel, küldöm is az e-mailt! Hálásan köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
  2. Ezek nagyon szépek!!!Lehet, hogy én is sorba állok.(csak a több ezer minta mellé nem tudom, hogy kell-e ez még nekem...???)

    VálaszTörlés
  3. Drága Mamis!
    Na ez az, nekem is csak a helyet foglalja,átalakítani meg nagyon macerás a nagyobb mintákat,kihímezni meg még nehezebb.Kézzel pedig soha nem fogom az biztos.
    A címedet tudom, csak szólj ha szeretnéd :D

    Kedves Mindenki!
    Aki jelezte igényét,könyveltem mert rend a lelke mindennek.Egyszer csak csönget a postás :D

    VálaszTörlés