2011. július 8., péntek

Ajándékok

Először egy elmaradásomat szeretném pótolni.Latinka ajándékláncán Évitől kaptam ezt a szépséget.Őszintén megvallom elsőre nem tudtam mit kaptam.Egy kicsit kutakodtam és csak akkor jöttem rá milyen kincsem van. Azóta mindennapos társam és szeretettel gondolok készítőjére.A csomagban volt még illatos gyertya és finom tea is, de azt már nem tudom megmutatni.:)

Szintén Latinkánál, de a ajándéklánc születésnapos játékában Edina kapott engem párnak.
Én pedig ilyen gyönyörűségeket kaptam Edinától.Egy kicsit gondban vagyok, az illatot nem tudom prezentálni,
a látvány magáért beszél és minden normális nő azonnal használatba venné valamelyiket.Én pedig sajnálom megfüröszteni bármelyiket is.Lehet mondani, nő vagyok, de nem normális.Vállalom!!!
Még egy aprócska adalék, tegnap nagyon fájt a fejem.A csomagocska kibontása és a szappankák megszaglászása után elmúlt a fájdalom.
Drága Edina, itt is köszönöm szépen!
És akkor íme:



Meg kell említenem még valamit. A képen látható dobozt a fotózás kedvéért kaptam elő, de a dobozban látható bordó anyagot Mamis-tól kaptam.Mamis gyönyörű dolgokat varr és fantasztikusak a hímzései.
Biztos feltudta volna használni még az anyagokat, de nagylelkűen elküldte nekem.Köszönöm szépen!!!
Amint eleget tettem kedves kötelezettségemnek mutatom a részleteket.Pár szín még hiányzik, ezért azokat a részeket készítem amihez minden megvan.A télapó lesz az utolsó részlet,ezért tudtam dicsekedni ezzel a szép anyaggal.

2 megjegyzés: